Tjänster

Tjänster

Vi erbjuder många typer av tjänster och lösningar för möta kundens önskan. Nedan kommer några exempel på vanliga jobb som vi utför. Vi strävar alltid efter bästa resultat så att jobbet blir professionellt utfört med högsta effektivitet och största säkerhet. Kunden är alltid i fokus och vi skräddarsyr en lösning för varje enskilt jobb, kontakta oss för mer information.

Transport


Montering och byggnation


Vid sättning av fundament och takstolar lämpar sig vår kompakta citykran som kan köras med fjärrstyring. 

Teleskoptrucken är mycket effektiv vid montering och lättare last. Den kan enkelt byta mellan redskap vilket möjligör ett brett användningsområde. Exempel på redskap är: Pallgafflar, personkorg med styrning, skopa, wirespel, kranarm m.fl.

Specialjobb

Maskinflytt 

Med hydauliska liftrar eller luftdrivna kuddar placerar vi industrimaskiner på anpassade rullskridskor. Sedan flyttas maskinerna med enkelhet till rätt plats.

Traversmontering

Vår smidiga citykran möjliggör montering av traverser samt service och underhåll. Vid mindre arbeten används teleskoptrucken.

  

Power pack

Till våran portabla hydralmotor kan vi koppla flera olika skopor. Användningsområdet innefattar dammgrävning, skrotlyft och materialfytt mm.

Vi har en stor mängd tillhörande utrustning för specialjobb såsom korgar, lyftanordningar och spridare. Kontakta oss för mer information.

Kranbil

 

Lastbilen är utrustad med en kran som är mycket smidig vid enklare lyft och behövs när något ska lastas på flaket, både vid transport och montering. Med wirespel fungerar den som en vanlig kran.


Båtar

 

Båtar transporteras enkelt med lastbilsflakets hydraliska båtstöttor. Både flaket och släpvagnen är utrustade med kölfickor.


Tung last

 

Vi utför transporter med breda last som kräver vägutrymme utöver "vanligt tillåtna" mått.

Vi har även en släpvagn till hjälp som kan lasta 23 ton.


 

Många uppdrag görs på beställning av industiföretag inom diverse arbetsområden. Detta innebär ofta tunga lyft till svåråtkomliga ställen.

Vår största kran med mest kapacitet klarar de mest krävande jobben där höjd och avstånd begränsar mindre maskiner.

Avancerade lyft