Tjänster

Specialjobb

 

Några exempel på detta är flytt av maskiner inne på industrier med hjälp av rullskridskor byggda för 10-tals ton. Traversmontering och underhåll. 

Dammgrävning och skrotlyft med hjälp av ett portabelt hydralaggregat.  

 

 

Montering och byggnation

 

Vid sättning av fundament och takstolar lämpar sig vår kompakta citykran som kan köras med fjärrstyring. 

Teleskoptrucken är mycket effektiv vid montering och lättare last. Den kan enkelt byta mellan redskap vilket möjligör ett brett användningsområde. Exempel på reskap är: Pallgafflar, personkorg med styrning, skopa, wirespel, kranarm m.fl.

Avancerade lyft

 

Många uppdrag görs på beställning av industiföretag inom diverse arbetsområden. Detta innebär ofta tunga lyft till svåråtkomliga ställen.

Vår största kran med mest kapacitet klarar de mest krävande jobben där höjd och avstånd begränsar mindre maskiner.

 

Transport

 

Lastbilen är utrustad med en kran som är mycket smidig vid enklare lyft och behövs när något ska lastas på flaket, både vid transport och montering. Båtar transporteras enkelt med lastbilsflakets hydraliska båtstöttor. Med wirespel fungerar den som en vanlig kran.

Vi utför transporter med breda last som kräver vägutrymme utöver "vanligt tillåtna" mått.

Vi har även en släpvagn till hjälp som kan lasta 23 ton.

 Det självklara valet vid lyft och transport

Tjänster


Vi erbjuder många typer av tjänster beroende på vad kunden är ute efter. Nedan kommer några exempel på vanliga jobb som vi utför. Vi strävar alltid efter bästa resultat så att jobbet blir professionellt utfört med högsta effektivitet och största säkerhet. Kunden är alltid i fokus och vi skräddarsyr en lösning för varje enskilt jobb, kontakta oss för mer information.

Skooghs Kranar AB | Org. nr. 556224-0761

Strandgatan 5-7, 662 31 Åmål

Tel. 0703-910910 | Mail. skooghskranar@telia.com